søndag 1. februar 2009

Enda flere hysteriske reaksjonerLinni Meister lærer bort stripping i Waschera på TV2 og det blir nær sagt selvfølgelig bråk.

- Gni deg mot stangen som om du blir tatt bakfra, sier hun og det blir bråk.

Åpenhet blir det bråk av i dagens samfunn. Det er ikke måte på hvilken moralsk panikk som åpenbarer seg. Det at unger så på programmet gjør det visst enda verre, av en eller annen grunn. Man kommer med det vanlige tullet, at samfunnet er oversexifisert, mens slike reaksjoner helt klart beviser akkurat det motsatte.

Det er også noen dager siden programmet ble sendt og det har ligget ute på nettsidene noen dager, men så plutselig er det en eller annen moralsk vokter som oppdager det og tullet begynner.

Min mening er at flere burde ha blitt tatt bakfra. Det er både sunt og naturlig og riktig, etter min mening.

5 kommentarer:

 1. Helt enig. Skjerpings folkens.

  SvarSlett
 2. Det er rett og slett merkelig hva folk bryr seg med, når det er så mye annet man virkelig bør ta tak i.

  SvarSlett
 3. Det er mye feil i dette syke samfunnet, men å ignorere strippeundervisning til barn blir som å ignorere at bilen har punktert, bare fordi den også har store rustskader og har altfor mange passasjerer. Det gode, intelligente og kunnskapsrike mennesket vil reagere slikt som strippeundervisning til ungdom og barn -- eller til voksne for den saks skyld. Det må selv dere undermålere forstå.

  SvarSlett
 4. Barn har godt av å se nakne kropper, sex, osv. Det er bare vårt puritane samfunn som sier noe annet, som forvrenger virkeligheten.

  SvarSlett
 5. Hysteriet er bare forbokstaven. Man bare rister på hodet.

  SvarSlett