torsdag 12. februar 2009

Landskampen på nettet

Jeg så landskampen Tyskland - Norgenettet, og det er veldig dårlig kvalitet på helskjerm. TV2 har ikke noen grunn til å slå seg på brystet her. Det ble ikke noe bedre uansett hvor mange «råd» de ga meg. Jeg kjenner til mange som klaget i tillegg til meg.

For meg er det helt greit å se kampen på nettet, men at de tar betaling er kvalmt, spesielt når kvaliteten er langt dårligere enn på TV.

4 kommentarer:

 1. Hvilken bitrate og oppløsning var det på den webtv sendingen?

  SvarSlett
 2. Man kunne få forskjellig bitrate. Jeg hadde maks for meg 1300 kbs. Oppløsningen varierte vel med det, men for meg vil jeg si det ble størrelsen på det lille bildet, rundt 600 x 400. Med 1900 x 1200 fullskjerm ble det skrale greier.

  SvarSlett
 3. Hadde TV2 Zumo for å se tippeligafotball forrige sesong. Kvaliteten var ikke imponerende og opplevde mye hakking, spesielt når populære klubber spilte bortekamp. Kommer derfor ikke til å kjøpe nytt abb. der.

  Det som er provoserende er jo at TV2 offentlig ga skylda for at kampen ble sendt på betal-TV til NFF og Norsk Toppfotball og den nye avtalen om norsk fotball. Sannheten var jo at kampen var kjøpt fra Tysk TV...
  I dag ble det uttalt at de sendte kampen på nett for at de skulle teste at Zumo hadde kapasitet nok mtp. tippeligasesongen. Hadde alle fått sett den gratis ville de vel fått en enda bedre test av kapasiteten ville jeg tro...

  SvarSlett
 4. Ja, jeg har også Zumo.

  Det ville ha blitt en kjempetest. At de ikke tenkte på det.

  SvarSlett