lørdag 7. februar 2009

Horemamma på vift


Kristin Davis kom til New York for å jobbe som børsmegler, men endte opp som horemamma med en eksklusiv kundeliste på ti tusen navn. Kundene, som svært ofte hadde svært spesielle ønsker tilhører de mektigste og rikeste mennene i og utenfor byen.

Sports, finans og mediafolk kom alle til bordellen hennes, til det beste lille horehuset på Wall Street, og lot firmaet de jobbet for betale regningene.

Kristin er i ferd med å utgi bok om sin virksomhet, og selv om de ti tusen navnene er utelatt fra boken så er det mange som er veldig nervøs. Kristin er ganske så forbannet og mener at hun ble behandlet dårlig. Hun ble dømt til tre måneder i fengsel og fikk inndratt 500 000 dollar, mens kundene stort slapp lett unna. Til tross for at hun ga kundelisten til statsadvokaten og mange kunder påviselig svindlet med regninger har ingenting skjedd.

Samfunnets gedigne dobbeltmoral slår til igjen, antar jeg.

3 kommentarer:

 1. Ser fram tilden dagen en stortingsrepresentant eller regjeringsmedlem fra AP, SV, SP eller KrF blir tatt med buksene nede. Er spørsmål om når det vil skje, ikke om.

  SvarSlett
 2. Det er vel bare 2-3 år siden en fra AP ble tatt med buksene nede sammen med en som var under 16år.
  Det var en stygg sak det.

  SvarSlett
 3. Det er straffen for luksushorer som fråtser i rike finansmenn!

  SvarSlett