søndag 12. april 2009

For en bedriten gjeng

Dette avslører homofobene nok en gang. Den amerikanske homofobi-organisasjonen National Organization for Marriage (NOM) har laget en reklamevideo for sine reaksjonære synspunkter og presentert skuespillere som ekte mennesker som er «bekymret» for utbredelsen og aksepten for homofili.

Det er alltid gøy når slike organisasjoner blir tatt med buksene nede, at hykleriet deres blir avlørt og de blir fullstendig avkledd. For folk flest er tanken på homofile ekteskap faktisk helt greit, men for de som tror at Gud har innstiftet ekteskapet mellom mann og kvinne som den eneste rette samlivsform mellom mennesker og andre trangsynte som ser på homofili generelt sett som «unaturlig» er det noe de tydeligvis vil ta ethvert middel i bruk for å hindre.

For en ufri og undertrykkende gjeng.

2 kommentarer:

 1. Dersom Gud hadde ment det som tolkes ut fra Bibelen (at ikke to av samme kjønn kan elske hverandre)har han i så fall gjort en jævla brøler!
  Minst hver tiende menneske Gud skapte, er homse, lesbe eller bifil.
  Det er ikke bare i USA at såkalte kristne ikke kan tolerere Guds eget skaperverk. Vi finner de samme menneskefiendtlige "medmenneskene" i kristne kretser her i Norge.
  Jeg skulle gjerne visst hvilke grisetanker som virrer rundt i hodene deres...

  SvarSlett
 2. Gud har i det hele tatt tabbet seg ut på en rekke områder...

  Å ja da, vi har de samme menneskefiendtlige folkene på våre kanter. De er overalt.

  SvarSlett