mandag 9. mars 2009

Fullt fortjent

Enda en parkeringsvakt som var ivrig i tjenesten fikk svi.

Slik skulle alle parkeringsvakter bli behandlet. De har alltid vært og vil alltid være bånn i bøtta.

Det er rett og slett kjempegøy å lese om.

22 kommentarer:

 1. Litt i overkant, kanskje. Men i det minste fullt forståelig!

  Europark-ansatte burde generelt henges ut på nettet med navn, adresse, telefon og bilnummer, så kanskje de (etter noen slike episoder) begynner å oppføre seg som mennesker de også.

  SvarSlett
 2. Må si meg enig her, P-vakter og P-selskapene de representerer er ikke annet enn søppel.

  SvarSlett
 3. Dere er syke mennesker. Mener dere virkelig at noen FORTJENER å bli utsatt for vold? Han gjorde jo bare jobben sin, det er veldig enkelt å ikke få parkeingsbot, det er bare å la vær å parkere ulovlig.

  Meeeen dersom listen for å utøve vold legges så lavt er det noen jeg svært gjerne vil legge til listen. Synes folk som går sakte forran meg burde fått en omgang med balltre, særlig folk med barnevogn. Videre synes jeg folk som stanser rett forran en rulletrapp burde bankes, butikkansatte som ikke hilser i kassen og folk som går heit tett til bagasjebåndet på flyplassen burde også få juling.

  SvarSlett
 4. Wow...dette var virkelig intelligente innlegg.

  Hvilke jobber har dere som er så mye viktigere enn p-vakter? Og det er nettopp det det er, en jobb. De går ikke rundt og skriver bøter for moro skyld.

  Det morsomme med denne saken er at han idioten som smadra bilen må erstatte 3 ruter og oppretting istedet for en parkeringsbot på 500-700 kr. DET er morsomt det.

  SvarSlett
 5. Forbanna idioter! Er ikke spesielt fornøyd når jeg selv får parkbøter men de gjør kun jobben sin og som regel er det vel en god grunn til boten? Søpla her er vel dere, som for øvrig også burde henges ut på nett som den søpla dere er. Mats T (Har ingen relasjoner til p-vakt yrket nei)

  SvarSlett
 6. Gøran G sa.

  "Hvilke jobber har dere som er så mye viktigere enn p-vakter? Og det er nettopp det det er, en jobb. De går ikke rundt og skriver bøter for moro skyld."

  Hvordan er det mulig å anse en parkeringsvakt som jobber for et privat parkeringselsap, som viktig?

  "Det morsomme med denne saken er at han idioten som smadra bilen må erstatte 3 ruter og oppretting istedet for en parkeringsbot på 500-700 kr. DET er morsomt det."

  At denne mannen kommer til å bli straffet for denne handlingen har jeg vanskelig for å tro.
  Denne saken kommer til å bli henlagt mot bevisets stilling. Grunn: Ingen vitner, enn parkeringsvakten selv. Påstand mot påstand.

  Skulle saken mot formoding komme til retten, vil mannen bli friskjent. Grunn: Tvilen må komme den tiltalte til gode.

  SvarSlett
 7. Gøran G, hvordan i alle dager vet du at det ikke var vitner og at det ikke finnes bevis? Den eneste måten du kan vite det på var om du selv var til stede og da ville du vært vitne til hendelsen. Minner også om at mange parkeringsplasser og store deler av byen forøvrig har kameradekning. Det er heller ikke sjelden at folk blir ilagt bot eller kortere fengselsraffer uten at det finnes vitner. Dersom parkeringsvakten ikke er tidligere straffedømt og balltredesperadoen er det, vil for eksempel den ærlige borgerens vitnemål vektes tyngre enn den kriminelle.

  Videre vil jeg si at alle de som klager over parkeringsvaktene i dette landet bør gå i seg selv. Parker lovlig så slippe rdu bot. Parkeringsreglementet eksisterer for at vi ikke skal ha fullstedig kaos i byene våre. De private parkeringsselskapene kan opfattes som overivirge men husk nå på at du parkerer på privat grunn, de som eier parkeringsplassen har rett til å håndheve parkeringen etter eget skjønn. Har du problemer med det, parker ett annet sted aller ta bussen.

  SvarSlett
 8. Gøran G, hvordan i alle dager vet du at det ikke var vitner og at det ikke finnes bevis? Den eneste måten du kan vite det på var om du selv var til stede og da ville du vært vitne til hendelsen. Minner også om at mange parkeringsplasser og store deler av byen forøvrig har kameradekning. Det er heller ikke sjelden at folk blir ilagt bot eller kortere fengselsraffer uten at det finnes vitner. Dersom parkeringsvakten ikke er tidligere straffedømt og balltredesperadoen er det, vil for eksempel den ærlige borgerens vitnemål vektes tyngre enn den kriminelle.

  Videre vil jeg si at alle de som klager over parkeringsvaktene i dette landet bør gå i seg selv. Parker lovlig så slipper du bot. Ja, jeg har selv fått bot flere ganger og selvfølgelig er det irriterende, men jeg har da ikke andre å takke enn meg selv. Parkeringsreglementet eksisterer for at vi ikke skal ha fullstedig kaos i byene våre. De private parkeringsselskapene kan opfattes som overivirge men husk nå på at du parkerer på privat grunn, de som eier parkeringsplassen har rett til å håndheve parkeringen etter eget skjønn. Har du problemer med det, parker ett annet sted aller ta bussen.

  SvarSlett
 9. Og beklager trippelpostinga der... virker som om forhåndsvisning poster kommentaren, genialt... :P

  SvarSlett
 10. Slik behandling fortjener ikke parkeringsvakter egentlig. Men jeg vet hvem som fortjener en slik julingsrunde!

  Samferdselsdepartementet med Liv Navarsete som meksikansk piñata!!

  SvarSlett
 11. Gøran G.
  Du sier at de ikke skrver ut bøter for morro skyld ?

  Du er klar over at de private parkeringsselskapene gir vaktene sine provosjon av hvor mye de skriver ut ?

  Les her :
  http://www.nrk.no/nyheter/1.3106447

  SvarSlett
 12. Min post var forøvrig ikke ment til Gøren G ser jeg nå, men til den anonyme over min første post...

  Når det gjelder det med provisjon i private parkeringsselskaper. Mulig enkelte av dem er i overkant ivrige, men dersom du mener du er blitt urettferdig behandlet er det ikke værre enn å klage. Dersom du har parkert lovlig vil du nok vinne frem med det så jeg ser ikke helt det store problemet. Å gå løs på parkeringsvakten og bilen hans med balltre er uansett en uakseptabel reaksjon. Vedkommende bør få sone en periode i fengsel etter mitt skjønn...

  SvarSlett
 13. Dr Mengele gjorde også "bare jobben sin"

  Jeg har selv hatt min del med krangler med parkeringsvakter, og mer kverrolante, maktsjuke og flisespikkende gjeng med tapere skal du lete lenge etter.

  Ja, når du parkerer så naboen ikke kommer seg ut, fortjener du jammen meg å bli tauet vekk, men parkerer du 4,95m foran et fotjengerfelt løper dem ut av busken sekundet etter at du har gått vekk fra bilen.

  SvarSlett
 14. Den Dr Menglre kommentaren gidder jeg ikke kommentere en gang, men når det gjelder 4.95 i motsetning til 5 meter: Det er nå en gang slik at loven sier 5 meter. 5 cm kan virker som flisespikkeri, men hvor skal vi sette grensa for boten da? 4.9m, 4.5m eller kanskje 4 meter? Nei, grensa er på 5 meter. Lover kan ikke ha slingringsmon da de skal være like for alle. Trodde de fleste voksne mennesker forstod slikt...

  SvarSlett
 15. Etter å ha fulgt metodene parkeringsselskapene bruker for å hanke inn penger, så synes jeg faktis de fortjener sjikane. Kan muligens sette grensen bittelitt før balltreet. Dette er en mafia virksomhet, der en uheldig bilist, som i de fleste tilfeller forsøker å gjøre parkeringen ihht reglene, men allikevel gjør en teknisk feil i utførelsen, blir straffet på lik linje, som de som virkelig er ute etter å parkere ulovlig. Dette spekulerer selskapene i.Hadde det vært sånn, at de som gjør grove feilparkeringer fikk en smekk, ville ingen klaget, men med dagens system, er det ingen differensiering. En feil må straffes på en rimelig måte, og det er ikke slik det er mht parkering.

  SvarSlett
 16. Herregud er du en idiot eller? Bare fordi en ikke kan takle at man har feilparkert (egen feil) så skal man ta det utover "the messenger" ?

  Nei, de gjør en viktig jobb og det har ingenting med ivrighet å gjøre. Det er ikke provisjonslønn i slike selskaper så vaktene har ingenting å tjene på når de gir ut avgifter. Dette vet jeg for jeg jobber der.

  SvarSlett
 17. hvordan vet dere at han parkerte ulovlig?

  men synes vi kan skyte alle parkeringsvakter med et velplassert skudd mellom øynene jeg. Dem har en ekkel grådighetskultur og er håvne "mennesker"

  SvarSlett
 18. Tidligere, da parkeringsvaktselskapene bare var kommunale var de ille nok. Nå har de blitt enda verre. Det er ikke snakk om at vaktene "bare gjør jobben sin". Det er atskillig verre enn som så.

  Jeg går ut fra at dere har hørt alle historiene om folk som påviselig har hatt bilene sine parkert i andre byer og likevel fått bot? Da er det nærmest livsviktig å kunne bevise det. Men selv etter at de har bevist det har de blitt trakasert av parkeringsselskapet. Disse selskapene er terrororganisajoner.

  La gå at balltreet er å gå over streken, men på meg virker det som om fyren med balltreet har hatt negative opplevelser med ett eller flere selskap.

  SvarSlett
 19. Veldig mange her,som holder med vold.
  Helt greit det,men da må dere selv regne med å bli slått med balltre,når dere ikke betaler tv-lisens eller andre regninger til rett tid også.
  Eller kansje pipa får en annen låt da.
  IDIOTER.

  SvarSlett
 20. Er ikke snakk om at folk holder med vold. Vakten ble ikke utsatt for vold. Bare bilen hans. P-vakter jobber (hvertfall noen) på provisjon. De får lønn etter hvor mange bøter de skriver så mange blir i overkant overivrige i jobben sin. Skriver ut bøter som ikke burde blitt skrevet ut. Og det er vi vanlige mannen i gata som blir sittende igjen med jobben å bevise vår uskyld. Man må først betale boten. Så må man klage på den og håpe man får igjen penger. Dette tar mye tid og resursjer man kunne vært spart for bare vaktene hadde gjort jobben sin skikkelig fra første stund. Har selv kjeppjaget en vakt som skulle skrive bot til meg. Han tillkaldte politiet og jeg fikk medhold da han klart gikk over streken og jeg hadde helt og fuldt lov til å stå der jeg sto. Så at folk begyner å bli lei gestapo oppførsel og holdninger skjønner jeg godt. Skulle vært flere som han.

  SvarSlett
 21. Utrolig, er det rart det blir bråk og slossing på byen når noen kan forsvare dette. Kun bilen, hallo vakta satt i bilen. Hva hvis balltreet hadde gått gjennom. Nei noen yrker kan en drepe den ansatte ( for det er hva det kan medføre å gå til angrep med balltre). Tosken skulle løst billett. Han hadde gjort noe "galt" og skal ha "straff". Men gjør hva du vil, ingen straff og hvis du får straff skal du "drepe". Utrolig hvordan Norge er blitt. Lurer på hvis gjengen her hadde eid en eiendom og noen tok seg til rette, se da var det noe annet. Tenk lenger en nesa rekker.

  SvarSlett
 22. Jeg visste at det var mange idioter her i landet, men forfatteren og hans/hennes støttespillere i diskusjonen her gir en "peak performance of idiocy".
  Men dog; utrolig bra underholdning å lese om logisk tilbakeståendes tankegang :))
  Keep up the good work ;)

  Ove S

  SvarSlett