mandag 29. desember 2008

Stemmer som fordømmer Israel

De som har uttrykt seg sterkt om israels pågående brutale undertrykkelse i Palestina. Hvis andre ønsker å stå her, og ikke bare kommer med vasne angrep på israel bare si i fra.

Personlig om Palestina

Israels sanne ansikt på ny og på ny

Boikott apartheid

Gestapo beskytter de nye nazistene

Maktesløshet og motstandskamp

Helvete på jord

Jeg har ikke mye å legge til. Det internasjonale samfunnets tålmodighet med Israel burde aldri ha vært der, og nå burde den i hvert fall være brukt opp. Hvor mange uskyldige og småbarn skal de få lov til å drepe før de blir stoppet?

Folk som Sondre Olsen er så visst medskyldige i de talløse massakrene som den isrealske hæren og maktapapratet har foretatt i årenes løp. Minst tjue barn skal så langt ha blitt drept denne gangen.

Kåre Willoch, som lenge har sett igjennom vestens dobbeltmoral i Palestina setter nok en gang skapet på plass.

12 kommentarer:

 1. Du har rett, det er kanskje på tide å gjøre heia troppene bevisste på at de også har et ansvar.

  SvarSlett
 2. Det er det. Deres holdning er så hinsides all fornuft at man definitivt må sies at deres blindhet og tilnærmet propaganda for Israel er med på å forsterke tyranniet.

  SvarSlett
 3. Jeg mener det blir feil å gi Israel skylden alene for en konfliktøkning som blant annet Fatah gir Hamas skylden for. Fint om du gir leserne link til siden min, slik at de også kan lese hva jeg mener siden jeg blir beskyldt for "å være medskyldig i massakrene".

  SvarSlett
 4. Hvorfor skal bloggeren legge ut en link tli siden din S O? De fleste finner den nok selv,dessuten ditt eget syn er farget av ren religøs fanatisme parret med en avsindig avgudsdyrkelse av Israel.Man behøver ikke se alt gjennem røde briller for å se at du bruker alle midler til å sverte palesinerne ved å bruke Hamss som et verktøy,når det gjelder fanatisme og menneskeforakt er du en god representant for partiet ditt. Heldigvis har Norge lover og regler å forholde seg til hadde dere hatt uinnskrenka makt hadde dere nok begynt utrenskning her også.Bare spør oss lausunger født på 50 tallet hva godt kristenfolket hadde å si om oss,mentaliteten deres er akkurat den samme, hat og forakt for andre enn dere sjøl.

  SvarSlett
 5. Israel har rett til å forsvare seg, glem ikke at det har blitt skutt et hundretalls raketter fra Gaza inn i Israel.

  Problemet er selvsagt at Israels angrep er ute av proporsjoner og dessuten ikke alltid er like militært velbegrunnet.

  SvarSlett
 6. De har rett til å forsvare seg, men det er ikke det de gjør nå, og de har knapt gjort det siden seksdagerskrigen i 1967. De har ikke rett til å bryte enhver regel for internasjonal rett.

  Så det argumentet er rent sludder og farlig og feil. Israel har selv skapt situasjonen de befinner seg i. De bærer skylden. De har ingen rett til å myrde hundrevis av Palestinere. Å si at deres handlinger er uproposjonal blir tidenes understatement.

  Sondre: du er ikke velkommen her. En som så sterkt støtter et tyrannisk regime får ikke noe gratis av meg. Bortsett fra det og utover det jeg allerede har sagt om at du og likesinnede såvisst er medskyldig i massakrene skal jeg avstå fra å bruke de veldig sterke ordene om deg som jeg ønsker å bruke.

  SvarSlett
 7. Bare tull å påstå at de "myrder" palestinere. Israel bruker storslegge når de kunne klart seg med en bitteliten hammer, det er jeg helt enig i. Men jeg vil minne om at Israel faktisk blir angrepet fra Gaza, enhver stat har rett til å forsvare seg og sine borgere.

  SvarSlett
 8. Bare tull, konrad. det er okkupantmakten som utøver folkemord. At det foregår over mange tiår gjør det ikke mindre det.

  SvarSlett
 9. Okkupant? Er Gaza okkupert av Israel? Tror ikke det.

  Gjør hjemmeleksen din Amos.

  SvarSlett
 10. Å nei du, det er du som må gjøre hjemmeleksen din. Den innvendingen din viser hvor snevert ditt syn er her.

  Var de jødiske ghettoene okkupert av nazistene?

  Det er et idiotisk spørsmål stilt for å illustrere hvor hårreisende ditt standpunkt er.

  SvarSlett
 11. Gråfelder:Du er helten min:)

  SvarSlett